About Us

AZAMHAKIM.COM adalah platform e-dagang di Malaysia

Azam Hakim Management Inventory ditubuhkan pada 1.11.2011 dan berdaftar dengan dengan SSM.

Platform e-dagang dilancarkan pada tahun 3.2.2020, ia merupakan platform yang disesuaikan untuk rantau ini, menyediakan pelanggan dengan pengalaman membeli-belah dalam talian yang mudah, selamat dan cepat melalui sokongan pembayaran dan pemenuhan yang kukuh. Kami percaya membeli-belah dalam talian perlu diakses, mudah dan menyeronokkan. Ini adalah wawasan kami yang berhasrat untuk menyampaikan pada platform, setiap hari.

TUJUAN KAMI

Kami percaya kepada teknologi transformasi teknologi dan ingin mengubah dunia dengan lebih baik dengan menyediakan platform untuk menghubungkan pembeli dan penjual dalam satu komuniti.
 

POSISI KAMI

Untuk pengguna Internet di Malaysia, Kami menawarkan satu pengalaman membeli-belah dalam talian sehenti yang menyediakan pelbagai pilihan produk, komuniti sosial untuk penerokaan dan perkhidmatan yang lancar.
 

PEJABAT OPERASI

NO 5, LOT KEDAI TAMAN TAKWA,

06500 LANGGAR,

ALOR SETAR,KEDAH

AH Logo 2

Kami Berkhidmat

Kami komited

Pelanggan kami adalah pengadil tunggal nilai produk dan perkhidmatan kami. Kami berusaha sebaik yang mungkin untuk memenuhi keperluan yang terbaik buat anda.

Kami komited kepada nilai, institusi dan pelanggan kami. Kami komited kepada satu sama lain. Diatas semua ini kami berkomitmen untuk melakukan yang terbaik dan menjadi yang terbaik.